To Love Somebody Lyrics

Famous To Love Somebody Lyrics Ideas. You don't know what it's like, baby you don't know what it's like to love somebody to love somebody the way i love you in my brain i see your face again i know my frame of mind you. To love somebody the way i love you in my mind i see your face again i know my frame of mind you ain't got to be so blind but i'm blind so very blind i'm a man can't you see what i am i live.

Pin by Dianne Chrisman on Chrisman Baby? Somebody to love, Lyrics
Pin by Dianne Chrisman on Chrisman Baby? Somebody to love, Lyrics from www.pinterest.com

To love somebody the way i love you in my mind i see your face again i know my frame of mind you ain't got to be so blind but i'm blind so very blind i'm a man can't you see what i am i live. You don't know what it's like, baby you don't know what it's like to love somebody to love somebody the way i love you in my brain i see your face again i know my frame of mind you.

To Love Somebody The Way I Love You In My Mind I See Your Face Again I Know My Frame Of Mind You Ain't Got To Be So Blind But I'm Blind So Very Blind I'm A Man Can't You See What I Am I Live.


You don't know what it's like, baby you don't know what it's like to love somebody to love somebody the way i love you in my brain i see your face again i know my frame of mind you.

Belum ada Komentar untuk "To Love Somebody Lyrics"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel